The Uncivil Eccentricity

Dead Egyptian Blues

Viktigt med trädvård

När man har en trädgård så är det viktigt att man tar hand om den och ser till att alla växter mår bra så att det kan fortsätta att växa och må bra. Och har man många träd i sin trädgård så är det viktigt att man ser till att dom får trädvård så att dom mår bra och att dom kan växa sig stora och fina. Ja det kanske inte är så lätt att göra allt det själv men det är ju väldigt smidigt när man kan få den hjälpen av någon som kan och som kan göra så att det blir så bra som möjligt. Ja det finns många som är duktiga och som man kan fråga och som kan hjälpa en.

Vackert med en omhändertagen trädgård

Ja det är verkligen vackert när man ser en trädgård som är omhändertagen och man ser att det är någon som tycker om att ta hand om den och se till att den hålls fin. Ja det är så vackert med en trädgård och det är nåt som jag tycker är så underbart. Sen så kan inte alla göra det och då är det bra och praktiskt att kunna ta in någon som kan det och som är duktig på att göra iordning och som kan det där med att ta hand om en trädgård. Så att man ser att den växer och mår bra och att det kan bli så vackert och fint och så som man vill ha det. Ja det finns så mycket som är härligt och som man kan göra och som är bra att man hittar på.
Man kan ju börja med en liten trädgård och få den att bli bra och så kan man ju utveckla det man har och göra det större och få det att bli finare och finare.